Over ons

Schildersbedrijf Sinke is een no-nonsense bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en service. Hard werken, een persoonlijke benadering en transparant zaken doen, is onze mentaliteit. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis, kunnen wij u een degelijk advies geven over renovatie en onderhoud van het schilderwerk van uw huis, soorten verf en verfsystemen, wandafwerking, etc. Wij werken met een klein team, dat is één van de manieren om onze kwaliteit hoog te houden.

Binnenschilderwerk

Een nieuwe sfeer in huis? Kleur in huis is een echte sfeerbepaler. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Buitenschilderwerk

Wie zuinig is op zijn huis of bedrijfspand, zal ook aandacht moeten besteden aan het schilderwerk. Goed schilderwerk beschermt het houtwerk tegen rotten en geeft het huis of pand een mooie uitstraling. Goed schilderwerk is meer dan het aanbrengen van een laag verf! Lees meer...

Yachten en boten

Schildersbedrijf heeft naast het schilderen van woningen en bedrijfspanden ook ervaring met het voorbewerken, schilderen en spuiten van boten en yachten.