Onze diensten

Kennis en advies

Schilderwerk is een vak, waar je passie en gevoel voor moet hebben. Schilderwerk is dan ook meer dan het aanbrengen van verf. Zo is bijvoorbeeld de voorbewerking (zoals schuren en kitten) minstens zo belangrijk voor de kwaliteit van het schilderwerk als de verf zelf. De verschillende ondergronden vragen ieder een andere aanpak om tot een goed resultaat te komen. Hierbij is kennis van verf en verfsystemen van groot belang. Wij werken daarom nauw samen met onze verfleveranciers, zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste producten, trends en wettelijke eisen.

En dan spelen natuurlijk ook nog esthetische aspecten een rol, want goed schilderwerk moet vooral mooi zijn! Daarom gaat goed schilderwerk altijd samen met overleg, kennis en advies, zodat wij een mooi stuk schilderwerk afleveren waar u lang van kunt genieten!

Waarvoor kunt u bij ons terecht?Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, veelal in de regio Flevoland en Overijssel, maar ook nemen wij werk aan buiten deze regio’s.

 

E-mailen
Bellen