Buitenschilderwerk

Wie zuinig is op zijn huis of bedrijfspand, zal ook aandacht moeten besteden aan het schilderwerk. Goed schilderwerk beschermt het houtwerk tegen rotten en geeft het huis of pand een mooie uitstraling.
Goed schilderwerk is meer dan het aanbrengen van een laag verf. Zo is bijvoorbeeld de voorbewerking (zoals schuren en kitten) minstens zo belangrijk voor de kwaliteit van het schilderwerk dan de verf zelf. De verschillende ondergronden vragen ieder een andere aanpak om tot een goed resultaat te komen. Hierbij is kennis van verf en verfsystemen van groot belang. Wij werken daarom nauw samen met onze verfleveranciers, zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste producten, trends en wettelijke eisen.

En dan spelen natuurlijk ook nog esthetische aspecten een rol, want goed schilderwerk moet vooral mooi zijn! Daarom gaat goed schilderwerk altijd samen met overleg, kennis en advies, zodat wij een mooi stuk schilderwerk afleveren waar u lang van kunt genieten!
Wij beschikken over een eigen hoogwerker, zodat wij ook met gemak de hoogte in kunnen en bij de lastige hoeken kunnen komen.
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te bekijken welk onderhoud er nodig is om het houtwerk in optimale conditie te houden.
Daarnaast hebben wij ervaring met het sausen van woningen/panden: dit geeft het object een compleet nieuwe uitstraling!

 

E-mailen
Bellen